Thor Logistics är flyttbolaget för dig i Uppsala

Och i resten av Sverige

Behöver du ett flyttbolag i Uppsala här och nu? Då kan du bara slå en signal till Thor Logistics! Vi är ett flyttbolag med lång erfarenhet och som kör över hela landet. Vi erbjuder t.ex. attraktiva totallösningar där vi tar oss an allt i hela flyttprocessen.

En flyttning med oss bakom rodret är en lyckad flyttning som sparar en massa tid och besvär. Ska vi hjälpa dig med din flyttning i Uppsala?

Vi är ett flexibelt flyttbolag som klarar allt från planering och koordinering till den faktiska flyttningen. Vi finns i hela Sverige. Oavsett om du behöver ett professionellt flyttfirma i Uppsala eller på annan plats i landet så är vi redo att rycka ut.

BLI UPPRINGD

 • När du beställer en flyttning hos Thor Logistics är det otroligt viktigt att du känner dig trygg i processen.

Flytthjälp i Uppsala för privatpersoner och företag

Hos Thor Logistics är flexibilitet vår specialitet. Därför kan vi ta hand om flyttningar för både privatpersoner och företag – och oavsett storlek och omfattning. Om det gäller en stor och komplex flyttning kan vi som ett professionellt flyttbolag hjälpa dig att lösa pusslet. Särskilt vid företagsflyttning finns det många olika saker att hålla reda på. Om du vill ha en enkel och smidig flyttning kan det vara en god idé att konsultera en av våra flyttkonsulenter. Ring till oss på (+45) 78 75 60 45 och hör vad vi kan erbjuda dig.

Vår service ligger i topp – det säger våra kunder också – flyttfirma i Uppsala till rimligt pris

Vi lever på att ha glada kunder. En god och personlig kundservice är en dygd. Här nedan kan du läsa vad en kund tyckte om sin flyttning inom Nordsjälland:

”Att hyra Thor Logistics som flyttbolag var ett fantastiskt beslut. De hjälpte oss att flytta från Gentofte till Espergærde. Med en familj på fyra personer, varav två barn, och med två krävande jobb, kändes det som en oöverkomlig uppgift för oss. Tack vare ett starkt lag från Thor Logistics gick det trots allt! Vi valde en totallösning och kommer att göra likadant igen om vi bestämmer oss för att flytta inom en nära framtid. Tack för en fantastisk upplevelse!”
– Helene, Espergærde

Boka Thor Logistics – ditt professionella flyttfirma i Uppsala

Med oss blir din flyttning enklare! Ring till oss redan idag på (+45) 78 75 60 45 eller skriv till oss via kontaktformuläret så kommer vi tillbaka till dig med en offert utan förpliktelse.

 • Beställ ett flytta erbjudande

  Helt gratis & utan förpliktelse

 • Välj om det rör sig om privat eller företag:
 • Personlig information:
 • Flyttar från:
 • Finns det en hiss i byggnaden:
 • Flyttar till:
 • Finns det en hiss i byggnaden:
 • Övrig information:
 • Date Format: DD dash MM dash YYYY